Vi har forsøgt at lave give hjemmesiden et layout, der er lækkert at se på, og en struktur der er nem at finde ud af. Men da du måske er helt ny til at bruge Internet, vil vi her fremhæve de vigtigste detaljer:

Råd 1 - Tilbage til forsiden
Du vender tilbage til forsiden ved at trykke på 'Den Græske Mytologi'-logoet øverste på siden.

Råd 2 - Hovedemner
Hjemmesiden fungerer i to niveauer. Du vælger et hovedemne i det blå panel helt til venstre, og herfra vælger du et underemne. Bruger du Java-udgaven, så vil det valgte hovedemne være markeret med en dråbe.

Råd 3 - Underemner
Underemnerne består ofte af flere sider, som du kan springe i mellem ved at bruge pilene nederst på siderne. Det fungerer ligesom en bog: når du er færdig med at læse en side, er du nederst og så bladrer du - nemt og smertefrit :)

Råd 4 - Find det du søger
Kan du ikke finde det du søger, så brug vores søgemaskine, som ligger under menupunktet 'Blandet' i panelet til venstre. Eller du kan lede efter siden i vores sitemap (et sitemap er et slags kort over hjemmesiden, hvor du kan se dens struktur og alle dens sider i en oversigt).

Råd 5 - Hovedsiden
Nederst på denne side er der et billede, hvorpå der står 'Hovedsiden'. Trykker du på 'Hovedsiden' vil du vende tilbage til oversigten over undermenuerne inden for det valgte hovedemne.

Tryk nu på 'Hovedsiden' for at vende tilbage til forsiden.